Gratulerer til NM-mesterne i best-ball!

Etter tidligere utsettelser pga. denne høstens utfordrende værforhold (les: drittvær), gikk det uoffsielle NM i best-ball endelig av stabelen søndag 24 oktober.

Solen glimtet endelig til og la forholdene til rette for en hyggelig og morsom konkurranse med lag-forballgolf. Det var tett i toppen, men seierherrene Kristoffer Sætrenes og Christian Mork dro likevel i land en ganske komfortabel seier med 46 spark totalt.

På delt andreplass havnet duoene Otto & Anders, og Kim & Reidar - begge med 49 spark. På tredjeplass var det igjen delt mellom Bjørnar & Magnus, og Gisle & Øyvind.

På bildet ser man de glade seierherrer Sætrenes og Mork med den store seierspokalen. Fotballgolf.no gratulerer: stor idrett!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sesongen nærmer seg nå slutten, og banen vil ha begrenset bemanning fremover. Det er likevel mulig å spille en stund fremover - betaling gjøres med Vipps

NM-mestrene Sætrenes og Mork

#NMfotballgolf #fotballgolf #footgolfasker #footgolflier #fotballgolflier #fotballgolfkonkurranse #fotballgolfturnering

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square