Nå åpner vi banen!

Etter en lang vinter er det nå snøfritt og klart for en ny sesong med fotballgolf på Heiatoppen! Antallet besøkende var mer enn doblet i 2015 sammenlignet med 2014, og vi er svært spente på hvor mange nye og gamle fotballgolfere som besøker oss i år - vi håper det blir mange!

Banen på Heiatoppen vil være åpen fra og med lørdag 9 april. Åpningstiden er fra kl 09:00 til kl 19:00. Nytt for året er utleie av fotballsko. Vi har kjøpt inn et parti med gode fotballsko i forskjellige størrelser slik at du slipper å grise til dine egne!

Vi i fotballgolf.no håper å se deg fremover!

#fotballgolf #sesongåpningfotballgolf #footgolf #sesongåpning

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square