Rekordtidlig sesongåpning!

April 8, 2015

Finværet den siste uken har gjort fotballgolfbanen på Heiatoppensnøfri, og omgivelsene blir grønnere for hver dag som går. Fotballgolf.no sikter derfor for en rekordtidlig åpning av banen, lørdag 11. april!. Greenkeepere fra Holtsmark golf er i gang med å gjøre banen klar, og kanskje kommer det noen nye baneelementer i spill!

 

Vi ønsker at så mange som mulig finner veien til Heiatoppen i helgen, og har derfor satt greenfee-prisen til NOK 50 pr spiller for spill hele søndagen. Dette vil være en god anledning til å ta med venner og familie ut på for en morsom runde med fotballgolf! PS: Det er meldt over 10 grader og sol hele helgen.

 

Vi har fått inn mange bookinger fra idrettslag, bedrifter og privatpersoner i løpet av våren. Om du ønsker å holde av banen for spill er det en god idé å a kontakt så tidlig som mulig slik at vi finner plass til dere den ønskede datoen.

 

Vi sees på heiatoppen!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Gratulerer til NM-mesterne i best-ball!

November 1, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

April 25, 2019

May 27, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square