Prøv fotballgolf i høst!

August 18, 2014

Sommeren 2014 har vært rekordbra, og dette har helt sikkert vært bidragsytende til det store antallet besøkende på Fotballgolf.no's fotballgolfbane på Heiatoppen. Vi gleder oss over at fler og fler skjønner hvor gøy fotballgolf er, og synes det er veldig morsomt å se hvor mange som kommer tilbake etter deres første møte med banen.

 

Høsten er nå (dessverre?) i anmarsj, men dette er ingen unnskyldning for å holde seg inne. På Heiatoppen holder vi det gående til snøen kommer! Gledelig er det å se at strømmen av bookinger fra barnebursdager, firmaarrangementer og venneturneringer ikke ser ut til å avta. Mange av disse bookingene kommer fra personer som har vært med på tidligere arrangementer i løpet av sommeren, og som ser hvor gøy, sosialt og inkluderende en runde med fotballgolf kan være. Om du er nysgjerrig, ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med ditt arrangement!

 

Please reload

Featured Posts

Gratulerer til NM-mesterne i best-ball!

November 1, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

April 25, 2019

May 27, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square