Navneskifte til Fotballgolf.no

August 14, 2014

Av ulike grunner har vi valgt å endre navn på banen til Fotballgolf.no. Fotballgolf er i sterk vekst i Norge (noe vi merker fra veksten i sidevisninger og besøk på banen). Fotballgolf.no er et sterkt domene som vi ønsker å bruke tydeligere i markedsføringen av banen. Vi håper at endringen kan føre flere brukere inn på våre sider og ut på banen, og gi dem muligheten til å bli bitt av fotballgolfbasilen! Navnebytte til tross - du finner oss fortsatt på Heiatoppen!

Please reload

Featured Posts

Gratulerer til NM-mesterne i best-ball!

November 1, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

April 25, 2019

May 27, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square