Klart for bedriftsturnering i fotballgolf!

Fotballgolf.no har den store glede å invitere til den første bedriftscupen i fotballgolf på norsk jord!

Interessen for fotballgolf er sterkt voksende, og vi ønsker å gjøre denne morsomme sporten tilgjengelig også for bedriftidretten. Turneringen spilles etter "texas scramble"-prinsippet, hvor lagets deltakere til enhver tid spiller fra den best beligende ballen. På denne måten kan alle bidra uten å nødvendigvis ha det største fotballtalentet! Hvert lag består av to spillere, og bedrifter kan melde på flere lag. Det vil bli premiering for beste herre, dame og mixed-lag.

Turneringsoppsett distribueres så snart vi har oversikt over antall påmeldte lag. Innledende runde spilles 25-29 august med oppmøte mellom 17:00 og 18:00. Hvert lag kan selv velge hvilken dato de ønsker å spille. Superfinalen - mellom de 10 beste lagene fra innledende runde - spilles lørdag 30 august, med oppmøte kl. 12:00. Etter finalen blir det grilling og premieutdeling på Heiatoppen.

PÅMELDING: Du kan melde på ditt navn ved å benytte påmeldingsskjemaet som ligger under fanen KONTAKT OG BOOKING. Merk påmeldingen med "Bedriftsturnering". Du kan også melde deg på ved å sende direkte mail.

Deltakeravgift:

Medlemmer av bedriftsidrettsforbundet: NOK 150

Øvrige: NOK 200

163.JPG

#photo

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square