Om Fotballgolf.no på Heiatoppen

Fotballgolf.no på Heiatoppen - akkurat på grensen mellom Asker og Lier - ble etablert i 2009. På den tiden slet golfnorge med overetablering av nye golfbaner og netto frafall av nye medlemmer, og det var derfor ikke marked for en ny golfbane. Baneeieren så imidlertid mulighetene som lå i fotballgolf, og besluttet å videreføre anlegget som Norges første rendyrkede fotballgolfbane. 
Ulven 1.png
Bane og klubbhus

 

Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-á-vis E18 og gamle Drammensvei. Nærmeste avkjøring fra E18 retning Drammen er før Lierskogen, og ved Liertoppen hvis du kommer motsatt vei.

 

Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5, og vedlikeholdes av greenkeepere fra Holtsmark Golf. I tilknytning til banen ligger en innredet låve som tjener som klubbhus, med utvendig og innvendig servering.

Priser fotballgolf

 

 • Sesongkort: NOK 2000,- pr. sesong

 • Sesongkort junior (U-15): NOK 1000,- pr. sesong

 • Greenfee 1 runde: NOK 200,- (senior) , NOK 150,- (junior)

 • Familie (2 voksne, 2 barn eller 1 voksen 3 barn): NOK 500,-

 • Greenfee 1 ekstra runde: NOK 100,-

 • Leie av ball: NOK 30,-

 • Leie av sko: NOK 50,-

 • Vi har utleie av ball og fotballsko!

 • Betaling  gjøres i klubbhuset. Vi tar visa og mastercard, men ikke cash. Betaling kan også gjøres med VIPPS (nr: 97119). 

 

Avbestilling av greenfee for grupper over 10 stk må foretas innen 24 timer før avtalt tid. Dersom avbestilling ikke gjøres innen dette, vil faktura bli utstedt for hele beløpet.

 

*  Sesongkort og greenfee kjøpes i klubbhuset.

** VI TAR BETALING VIA KORT/VIPPS.IKKE KONTANT!

Åpningstider

Banen er betjent mandag-fredag mellom kl 15 og kl 20. I perioden 20 juni - 20 august holder vi åpent mellom kl 12 og kl 20. Lørdager og søndager er banen betjent mellom kl 10 og kl 18. Ved spill utenfor åpningstid skal betaling gjøres med Vipps. Det er ikke adgang til å spille på banen etter kl 22.

 

Hva trenger jeg av utstyr?

 

For å spille fotballgolf trenger man bare en fotball, et par gode sko og noen kamerater. Mange velger å ta med egen ball, ellers har vi dette til utleie. I tillegg har vi gode fotballsko til utleie i tilfelle du skulle ankomme i lakksko!

P.S! Husk å ha med egen ball utenom vår betjente åpningstid!

 

Private arrangementer, bursdager, firmafester o.l.

 

Det finnes mange unnskyldninger for å samle familie, venner eller kolleger til fotballgolf på Heiatoppen. Vi har daglig besøk av vennegjenger, sportslag, utdrikningslag, bedrifter og barnebursdager. 

I forbindelse med arrangement, kan vi servere pizza etter avtale.Vi selger også brus og is. Dette må forhåndsbookes  for større grupper.Alle arrangementshenvendelser skal gjøres til fotballgolf@holtsmarkgolf.no eller ved å trykke KONTAKT/BESTILL i fanen øverst på siden. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at alle bestillinger må gjøres skriftlig på mail selv om det er gjort en avtale pr. telefon. Eventuelle avbestillinger må gjøres minimum 24 timer før avtalt tid ellers vil faktura bli utstedt for hele beløpet.

Om du ønsker å legge barnebursdagen til Fotballgolf.no's fotballgolfbane, har vi laget en invitasjon du kan sende ut til gjestene for nedlastning. Bare klikk på linken under. Under finner du også tilbud på bursdagspakke for nedlastning.

 

 

I samarbeid med:

Følg oss på Facebook!
 • Facebook Basic Square
 • Facebook Basic Square