Om Fotballgolf.no på Heiatoppen

Fotballgolf.no på Heiatoppen - akkurat på grensen mellom Asker og Lier - ble etablert i 2009. På den tiden slet golfnorge med overetablering av nye golfbaner og netto frafall av nye medlemmer, og det var derfor ikke marked for en ny golfbane. Baneeieren så imidlertid mulighetene som lå i fotballgolf, og besluttet å videreføre anlegget som Norges første rendyrkede fotballgolfbane. 
Hva trenger jeg av utstyr?

 

For å spille fotballgolf trenger man bare en fotball, et par gode sko og noen kamerater. Mange velger å ta med egen ball, ellers har vi dette til utleie. I tillegg har vi gode fotballsko til utleie i tilfelle du skulle ankomme i lakksko!

 

Bane og klubbhus

 

Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-á-vis E18 og gamle Drammensvei. Nærmeste avkjøring fra E18 retning Drammen er før Lierskogen, og ved Liertoppen hvis du kommer motsatt vei.

 

Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5, og vedlkeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf. I tilknytning til banen ligger en innredet låve som tjener som klubbhus, med utvendig og innvendig servering.

Priser fotballgolf

 

 • Sesongkort (fritt spill): NOK 1500,-*

 • Klippekort (5 klipp): NOK 750,-**

 • Greenfee 18 hull senior: NOK 180,-

 • Greenfee 18 hull junior (U-16): NOK 130,-

 • Leie av ball: NOK 20,-

 • Leie av sko: NOK 40,-

 • Grupperpriser (min 10 personer)

 1. Under 15 år: 18 hull, pizza, is og brus: kr 245,-

 2. Over 15 år: 18 hull, pizza, is og brus: kr 295,-

 3. Grillbuffet: 18 hull, burger, pølser og mineralvann: kr 395,-

 4. Grillbuffet a la carte: Biff, mineralvann, oppdekning med glass og stentøy: kr. 495,-

For øvrige arrangementer, ta kontakt for pristilbud

 

*  Sesongkort og greenfee kjøpes i klubbhuset.

** Klippekort er personlig og kan ikke lånes ut til andre spillere

Private arrangementer, bursdager, firmafester o.l.

 

Det finnes mange unnskyldninger for å samle familie, venner eller kolleger til fotballgolf på Heiatoppen. Vi har daglig besøk av vennegjenger, sportslag, bedrifter og barnebursdager. Prisliste kan ses over, og vi har også mulighet til å tilby skreddersydde pakker ved henvendelse. 

I forbindelse med arrangement kan vi servere pizza eller grillmat etter avtale. Is og mineralvann kan også inngå i pakken. Alle arrangementshenvendelser kan gjøres til fotballgolf@holtsmarkgolf.no eller ved å trykke KONTAKT/BESTILL i fanen øverst på siden. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at alle bestillinger må gjøres skriftlig på mail selv om det gjort en avtale pr. telefon. Eventuelle avbestillinger må gjøres minimum 24 timer før avtalt tid ellers vil det påløpe et avbestillingsgebyr tilsvarende 50% av pålydende bestilling.

 

Om du ønsker å legge barnebursdagen til Fotballgolf.no's fotballgolfbane, har vi laget en invitasjon du kan sende ut til gjestene for nedlastning. Bare klikk på linken under. Under finner du også tilbud på bursdagspakke for nedlastning.

 

 

Følg oss på Facebook!
 • Facebook Basic Square

I samarbeid med:

 • Facebook Basic Square