Om Fotballgolf.no på Heiatoppen

Fotballgolf.no på Heiatoppen - akkurat på grensen mellom Asker og Lier - ble etablert i 2009. På den tiden slet golfnorge med overetablering av nye golfbaner og netto frafall av nye medlemmer, og det var derfor ikke marked for en ny golfbane. Baneeieren så imidlertid mulighetene som lå i fotballgolf, og besluttet å videreføre anlegget som Norges første rendyrkede fotballgolfbane. 
Hva trenger jeg av utstyr?

 

For å spille fotballgolf trenger man bare en fotball, et par gode sko og noen kamerater. Mange velger å ta med egen ball, ellers har vi dette til utleie. I tillegg har vi gode fotballsko til utleie i tilfelle du skulle ankomme i lakksko!

P.S! Husk å ha med egen ball utenom vår betjente åpningstid!

 

Bane og klubbhus

 

Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-á-vis E18 og gamle Drammensvei. Nærmeste avkjøring fra E18 retning Drammen er før Lierskogen, og ved Liertoppen hvis du kommer motsatt vei.

 

Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5, og vedlikeholdes av greenkeepere fra Holtsmark Golf. I tilknytning til banen ligger en innredet låve som tjener som klubbhus, med utvendig og innvendig servering.

Priser fotballgolf

 

 • Sesongkort: NOK 1750,- pr. sesong

 • Enkeltrunde: NOK 200,- (senior) ,

 • Enkeltrunde: NOK 150,- (junior)

 • Personlig klippekort (5 klipp): NOK 800,-

 • Leie av ball: NOK 25,-

 • Leie av sko: NOK 40,-

 • Gruppepriser (min 10 personer. Faktureres, fakturagebyr på kr 50,- kommer i tillegg)

 1. Under 16 år: 18 hull, pizza, is og brus: kr 290,-

 2. Over 16 år: 18 hull, pizza, is og brus: kr 345,-

 

Avbestilling av greenfee for grupper over 5 stk må foretas innen 24 timer før avtalt tid. Dersom avbestilling ikke gjøres innen dette, vil faktura bli utstedt for hele beløpet.

 

*  Sesongkort og greenfee kjøpes i klubbhuset.

** Klippekort er personlig og kan ikke lånes ut til andre spillere

*** VI TAR IKKE BETALING VIA VIPPS/KORT/KONTANT. KUN VIA QR KODE SCAN.

Private arrangementer, bursdager, firmafester o.l.

 

Det finnes mange unnskyldninger for å samle familie, venner eller kolleger til fotballgolf på Heiatoppen. Vi har daglig besøk av vennegjenger, sportslag, utdrikningslag, bedrifter og barnebursdager. 

I forbindelse med arrangement, kan vi servere pizza etter avtale. Is og mineralvann kan også inngå i pakken. Alle arrangementshenvendelser kan gjøres til fotballgolf@holtsmarkgolf.no eller ved å trykke KONTAKT/BESTILL i fanen øverst på siden. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at alle bestillinger må gjøres skriftlig på mail selv om det er gjort en avtale pr. telefon. Eventuelle avbestillinger må gjøres minimum 24 timer før avtalt tid ellers vil det faktura bli utstedt for hele beløpet.

Om du ønsker å legge barnebursdagen til Fotballgolf.no's fotballgolfbane, har vi laget en invitasjon du kan sende ut til gjestene for nedlastning. Bare klikk på linken under. Under finner du også tilbud på bursdagspakke for nedlastning.

 

 

Følg oss på Facebook!
 • Facebook Basic Square

I samarbeid med:

 • Facebook Basic Square