28.08.2020

SKAARET OPEN Åpent mesterskap i Fotballgolf begynner kl 1730, mandag 7. Sept . Vi lager dame og ungdomsklasser (15 år) hvis det blir nok påmeldte... Meld deg på gjennom VIPPS 97119 og du finner turneringen på menyen, sesongkortholdere får halv pris (100.-)

01.11.2019

Etter tidligere utsettelser pga. denne høstens utfordrende værforhold (les: drittvær), gikk det uoffsielle NM i best-ball endelig av stabelen søndag 24 oktober. 

Solen glimtet endelig til og la forholdene til rette for en hyggelig og morsom konkurranse med lag-forballgolf. Det var tett i toppen, men seierherrene Kristoffer Sætrenes og Christian Mork dro likevel i land en ganske komfortabel seier med 46 spark totalt. 

På delt andreplass havnet duoene Otto & Anders, og...

25.09.2019

Hvem er landets sterkeste fotballgolflag?

Ta med en kamerat og delta i uoffiselt NM i best-ball lørdag 19 oktober på Heiatoppen! Spilleformen "best-ball" er en lagturnering med to spillere på hvert lag som til enhver tid spiller videre på den ballen som ligger best plassert. Ved å samarbeide på denne måten vil man kunne oppnå en bedre score enn om man spiller alene! 

Turneringen starter kl 13:00 og vi vil sette opp klasser med premiering basert på antal...

09.09.2019

Fotbalgolf.no inviterer til den årlige turneringen Skaaret Open, 17 september på Heiatoppen. Dette blir en hyggelig turnering for både rutinerte og ferske spillere! Premiering i forskjellige klasser.

Avspark er kl 17:30 17 september. Møt opp i god tid!

Påmelding gjøres gjennom VIPPS: Velg "Kjøp og betal" til nummer 97119. Velg "Turnering 2019" nederst i valgmenyen. Påmeldingsavgiften er kr 200,- pr deltaker.

Vi har et godt utvalg av mat og drikke til gode priser f...

25.04.2019

Den senere tids temperaturer har gjort underverker på Heiatoppen, og vi har nå åpnet banen for 2019-sesongen! Vi kan melde om fine forhold og raske greener. Banen vil intil videre være delvis bemannet, og dersom du behøver bemanning og/eller servering til ditt arrangement må dette avtales på forhånd. Send e-post til fotballgolf@holtsmarkgolf.no eller ring +47 97716000 så svarer vi deg raskt. Dersom du skal spille og banen er ubemannet gjøres betalingen med VIPPS.

Der...

16.05.2018

Vi er nå godt i gang med årets sesong, og denne uken hadde vi storfint besøk av A-laget til Strømsgodset. 

Gutta ville ha en rolig og sosial oppladning til kampen mot Molde, og fotballgolf på Heiatoppen var derfor midt i blinken.

For de som følger Eliteserien tett kommer det kanskje ikke som en ovverraskelse at dagens bestmann var Marcus Pedersen, med 55 spark. Ligaens toppscorer var imidlertid ikke fornøyd med det og uttalte etter runden at han skulle tilbake senere...

10.11.2017

Etter en flott sesong på Heiatoppen, nærmer 2017 seg slutten. Vi er veldig fornøyd med at så mange la turen om Fotballgolf.no i år, og håper å se mange nye - og kjente - ansikter igjen til neste år. Banen er ikke betjent om dagen, men det vil være mulig å spille drop-in for de som ønsker såfremt snøen ikke har lagt seg. Betaling gjøres med Vipps eller kontant i betalingsluken ved klubbhuset.

24.03.2017

Etter det flotte vårværet vi har hatt den siste uken, ser forholdene på Heiatoppen nå så bra ut at vi har bestemt å åpne banen fom. førstkommende lørdag 24. mars! En rekordtidlig åpning med andre ord.

Åpningstider i helgen blir 10-19. Man kan betale i selvbetjeningsluken dersom banen ikke er betjent.

26.09.2016

Lørdag 24 september var landets beste fotballgolfere nok en gang samlet til dyst for å konkurrere om seieren i Skaaret Open, som er en del av Norgescupen i fotballgolf. Totalt stilte i overkant av 40 spillere til start denne varme høstlørdagen, og temperaturen på det som skjedde på banen var det heller ikke noe å si på.

I herrklassen var det den gamle Vålerenga- og landslagsspilleren Egil "Snapper'n" Johansen som trakk det lengste strået. Med 55 spark på 18 hull...

27.05.2016

Vi gleder oss stort over at  så mange mennesker er ute og nyter finværet hos oss i fotballgolf.no på Heiatoppen. Gledelig er også prestasjonene våre besøkende leverer på gressmatta!

 

Hittil i år har 9 forskjellige spillere greid kunststykket med å sparke hole-in-one på fotballgolfen på Heiatoppen

 

Dato              Navn                          Hull #

07.05.2016   Terje Krist...

Please reload

Toppnyheter

Gratulerer til NM-mesterne i best-ball!

November 1, 2019

1/3
Please reload

Siste nytt

April 25, 2019

Please reload

Nyhetsarkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss på Facebook!
  • Facebook Basic Square

I samarbeid med:

  • Facebook Basic Square